• Emailmarasoiu_dorin@yahoo.com
  • AddressStr.Calea Bucureşti nr.22, Orş. Topoloveni, jud. Argeş
  • Open Hours10:00 - 18:00
  • Emailmarasoiu_dorin@yahoo.com
  • AddressStr.Calea Bucureşti nr.22, Orş. Topoloveni, jud. Argeş
  • Open Hours10:00 - 18:00

M-am implicat pentru schimbare! Este rândul tău!

Dragi prieteni,

Astăzi, stau în fața voastră ca un om dedicat, un patriot neînfricat, mărșăluind în fruntea luptei pentru binele oamenilor. Sunt Dorin Mărășoiu, fost Vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș și actual președinte interimar al organizației Argeș a partidului MRS – Partidul Mișcarea România Suverană.

Cu o carieră marcantă în domeniul silviculturii, cu un istoric de trei generații de silvicultori, am avut curajul să mă ridic în apărarea intereselor naționale. În 2016, am apărat compania românească de lactate Brădet de acuzații nefondate, iar în 2017, am luat atitudine față de președintele băncii Raiffeisen în România pentru implicarea sa într-un protest împotriva Guvernului.

Astăzi, vă vorbesc cu inima plină de speranță și cu convingerea că putem construi un viitor mai bun pentru județul nostru Argeș. Am acceptat să pun bazele Organizației MRS – Partidul Mișcarea România Suverană la nivelul județului Argeș, deoarece obiectivul principal al acestui partid reprezintă bunăstarea reală a fiecărui român.

Perseverența, munca asiduă, seriozitatea și corectitudinea, alături de o echipă puternică și implicată, vor aduce rezultate remarcabile în Argeș. De aceea, vă invit să vă alăturați echipei noastre, să fim mândri că suntem români și să ne implicăm împreună în redobândirea patriei noastre!

Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *